and you're pressing all my buttons

om jag kunde få allt,
allt som du aldrig var
och om jag ändå kunde,
kunde få ha dig kvar ...


Snälla lilla hjärnan, nu ger vi oss va? Nu skiter vi i det här med att lyssna på The Secret Meeting, drömma oss bort och skriva musik till vackra rödhåriga män, eller hur? Nu inser vi att historia är historia, och blickar framåt, visst?

...inte riktigt än väl? bönar min hjärna. Inte riktigt än ...

hittade stolpskottet...

... som mina kära internatvänner säger sig se upp till. (http://existenz.se/out.php?id=44814)



Saker som stör mig.

Eftersom jag inte kan vara en bitch en gång i månaden, så får jag helt enkelt ta ut den bitchigheten när jag känner för det. ;)

- Facebook föreslår vänner som har många gemensamma vänner med mig. Även om vi har 60 gemensamma vänner, så kan dessa personer fortfarande vara rövhattar, och, om jag inte redan är vän med någon med massvis av gemensamma vänner, så beror det alltid på just det.

- Vi gillar olika. Förbannad tramskampanj, gjord av en tidning jag starkt ogillar och har noll respekt för. Jag gillar inte allt som man kan sätta in i begreppet "olika". Jag gillar feminism, men för den sakens skull inte dessutom misogyni, bara för att det är "olika"? Förbannat trams om ni frågar mig.
Nej, jag gillar jämlikhet, demokrati och frihet.
Och FB - bara för att jag har vänner som ställer upp på detta trams, så betyder det inte att jag vill bli påmind om det stup i kvarten.

- Kvinnor ska vara i köket-skämt. Mjo, att ironisera över en företeelse man ogillar är okej, men att dra sånna skämt stup i fucking kvarten är INTE okej, om man dessutom säger sig se upp till män på grund av att de som på frågan om vad de tycker om Lidl är något i stil med "Jag struntar i vad affären heter, det är ändå kvinnorna som handlar, männen bara betalar."

Jag skulle aldrig drömma om att känna mig kränkt av sådana skämt om de drogs av kvinnor, men män som slår neråt, och som man faktiskt inte kan avgöra om de är helt oseriösa, eller bara nästan helt ... Nej.

RSS 2.0